Sep 10th Domain akció

.hu domain regisztráció 2018.09.30.-ig 1600 Ft /2év, új tárhely rendelés esetén!

Jul 18th AUTOSSL azonnal, csak a SkyMTárhely.Eu-nál

Szerverünkön 2018. július 10-e óta az AutoSSL szolgáltatás ügyfeleinknek központilag automatikusan be van kapcsolva. Amennyiben menedzselni kívánja a szolgáltatást, kérjük használja a cPanel-en az SSL/TLS Status menüpontot. A menüpont alatt lehetősége van szabályozni, hogy mely domainekre települjön a díjmentes SSL, azonnali ... Több... »

Jul 5th WEBTÁRHELY AKCIÓÓÓ!!!

cPanel Tárhely

Go+ 10 GB Csomagunk 2018.08.30. napig - 5000 Ft kedvezménnyel rendelhető az alábbi kuponkód használatával: M48LIQOMK1

cPanel Tárhely részletek

Jul 5th Hogyan tehetjük biztonságosabbá honlapunkat, Wordpress és Joomla rendszerünket?

Jelszókezelés - Kiemelten fontos, hogy a tárhellyel létesített kapcsolatokhoz (pl. cPanel, FTP) erős jelszavakat használjunk. Amennyiben FTP kliensében elmenti a csatlakozási adatokat, úgy érdemes mesterjelszót beállítani a programban. Amennyiben levelet kapunk, melyben belépési adataink közül valamelyik megadására kérnek ... Több... »

Jun 23rd Új SkyMSupport admin

Megújult az Ügyféladmin felületünk

Mar 14th Más szolgáltató SMTP beállítása, levél küldés Outlookból (kimenő levelek kiszolgálója)

Nem a mi SMTP-nket használva: Ahhoz, hogy a gépén lévő programjából (pl.: Outlook) levelet tudjon küldeni SMTP kapcsolat szükséges.Ezt általában az internetszolgáltatója (pl.: t-online, upc...) biztosítja. A beállításokat tőlük kell megérdeklődni, de általában: smtp.t-online.hu, smtp.upc.hu stb.De a levelező fiók ... Több... »

Mar 13th mire kell figyelni ha SSL https:// oldalam van?

A teljesség igénye nélkül megpróbáljuk összeszedni a legfontosabb szempontokat mire érdemes figyelnie, ha már SSL alapú az oldala: Hivatkozások és forrásokBe kell állítania, hogy minden külső / belső link (hivatkozás) és megjelenő elem (pl.: képek) a weboldalon https:// hivatkozással legyen elérhető.Ez WordPress, ... Több... »